Om företaget

Om företaget


Fryksdalens idrottsmedicin ägs och drivs av Annika Evaldsson. Annika är utbildad fysioterapeut och kommunikolog samt har en elitidrottsbakgrund i bagaget. Hon har i drygt ett decenium arbetat med att vägleda människor mot uppsatta mål. Hennes fokus är att bidra till individuell måluppfyllelse med hälsa och livskvalitet som förtecken.


Om Annika


           "Med hängivenhet och ödmjukhet skapar Annika engagemang

                       och inspirerar alla att prestera på sin bästa nivå""Annika är hängiven sitt arbete och engagemanget är tydligt när hon bidrar med sin specialistkunskap och får kunderna att göra framsteg. Hon är bra på att få fram sitt budskap om hur hälsa och prestation påverkas av helheten och hon skapar engagemang hos de hon arbetar med. Hon är professionell och följer alltid upp sitt arbete för att se att resultatet blir det önskvärda. Hon är seriös, kompetent och förtroendeingivande med en stor målmedvetenhet. Annika har en positiv livssyn och klarar att hålla fokus även i pressade lägen. Hon ser hela människan, är mycket strukturerad i sin yrkesutövning och formulerar sig tydligt. Annika får människor att tänka i nya och annorlunda banor. Hon skapar trygghet och är en bra pedagog som inspirerar med sin glöd och ser till att alla får vara bra på sin nivå. Hon uppmanar att våga testa nya saker och att allt inte behöver vara perfekt. Annika vill alltid göra sitt bästa och sätta saker i dess rätta perspektiv - hon är en ödmjuk person med en stark utstrålning".


   "Ovanstående är baserat på omdömen från 12 stycken, chefer, kollegor och kunder, som besvarat ett antal frågeställningar anonymt om mitt professionella anseende i september 2012"


 CV


Utbildningar

Cert. Kommunikolog

Leg. Fysioterapeut

Fil.kand. Företagsekonomi


Kurser/vidareutbildningar

Certified Sport Physioterapist (CSPT), A

Smärta och sensorisk behandling; akupunktur, el-akupunktur och TENS

Bosöns rörelseanalys, 9+ Screening batteri

Kinesiologisk tejpning

Dipl. Massör


Erfarenheter/uppdrag

Specialidrottslärare vid ett av landets riksidrottsgymnasium, Torsby idrottsgymnasium, längd

Kursinstruktör Svenska skidförbundets ledarutbildningar

Informationsansvarig Skid-SM Långberget 2012, Torsby ski festival 2010

Ortopedisk rehabilitering, Landstinget


Idrottsmeriter

Tillhörde Svenska skidförbundets landslagsgrupper i längdåkning 1987-2000.

Bland resultaten finns junior- och senior SM-medaljer av alla valörer, seger i Tjejvasan, 7:e och 9:e placeringar från världscupen samt erfarenheter från fyra VM och två OS. (Bästa mästerskapsplacering, 14:de VM Trondheim 1997).

Kontakt


Telefon: 070-5111972

E-mail: info@fryksdalensidrottsmedicin.se

Besöksadress: Kyrkogatan 5, 685 30 TORSBY

Facebook
Copyright @ All Rights Reserved to Fryksdalens idrottsmedicin