Tjänster

Idrottsmassage


Avspänningsmassage

MASSAGE

Anpassad efter dina behov

För dig som är öm eller har smärta från muskulaturen alternativt vill återhämta dig snabbare efter/mellan tuffa träningspass. Det är även för dig som söker fysisk avspänning och psykiskt lugn.


Tjänster

FYSIOTERAPI             OBS! Inget landstingsavtal 

Privat & Gr upp                                                                       

För dig som upplever att din kropp behöver behandling. Här kan du få hjälp med akuta skador, överbelastningsskador, värk eller smärta. Behandlingsinsatsen anpassas efter individuella behov och är grundad på värderingar för att nå ett hållbart resultat över tid.

Undersökning och behandling


TRÄNINGSUTVECKLING

Fysisk aktivitet eller elitcoaching?

Elitidrottare, motionär eller inte spelar ingen roll! Alla behöver vi vara fysiskt aktiva. Funderar du på att komma igång med träning, öka din motivation eller vill du spetsa till din träning. Kanske vill du göra en grundlig genomgång av hur kroppen jobbar för att nå ett steg längre i ditt utövande? Ja, då är det här något för dig. Här sker allt utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Rörelseanalys

Individuellt träningsprogram

Kom i gång

FÖRÄNDRINGSARBETE

"Be the change"

Vill du få till en beteende förändring av något slag, men vet inte hur? Strävar du mot ett uppsatt mål men utvecklingen har stagnerat eller går åt motsatt håll? När du har en verklig vilja till förändring och en förståelse för att även den egna insatsen är central, då kan du få hjälp att styra processen i den takt och riktning som är optimal. Här får du vägledning av en certifierad coach med beprövade verktyg utifrån metadisciplinär forskning.


Individuell förändringsprocess

Prestationscoaching

- idrott

Kontakt


Telefon: 070-5111972

E-mail: info@fryksdalensidrottsmedicin.se

Besöksadress: Kyrkogatan 5, 685 30 TORSBY

Facebook
Copyright @ All Rights Reserved to Fryksdalens idrottsmedicin